top of page

Verkoop

Naast de vele mogelijkheden welke Stoeterij Dandelion te bieden heeft, hebben wij ook paarden voor de verkoop, veelal uit eigen fok. Hieronder treft u een overzicht van de paarden welke wij op moment te koop hebben of verkocht hebben.

Just Be Otti

Just Be Otti

Prachtige chique, talentvolle 5 jarige merrie.

 

Johnson X Livingstone

Stokmaat 1.68

Dandelion’s Just-Be Otti is een ontzettend fijne merrie om mee te werken. Licht in de aanleuning, een mooie zelfhouding, 3 goede gangen en een top instelling. Plus een prachtige uitstraling! Dus ook zeker geschikt voor de overgang van pony naar paard. De merrie is M1 geklasseerd. Sinds oktober 2018 met regelmaat uitgebracht op wedstrijd dus ook al heel wat ervaring op wedstrijd. Op stal is het een lief en aanhankelijk paard die gek is op aandacht. Ze is vrij van (stal)gebreken.

 

Mei 2018 röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen.

 

Video: https://youtu.be/JnvvkQSts48

 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1644539/just-be-otti

 

Prijs: 20.000 ex BTW

Voor meer informatie graag bellen naar: 0630054169

Gentleman

Naam: Gentleman
Geboren: 2011
Schofthoogte: +/- 1.69 meter
Afstamming: San Remo x Livingstone
Röntgenologisch goedgekeurd
Geen stalgebreken

Gentleman is een nuchtere en zeer werkwillige 6-jarige ruin. Hij is goed aangereden en beschikt over 3 goede gangen. In de omgang is het een rustig en braaf paard dat niet snel onder de indruk is. Hij heeft een fijn, werkwillig karakter en is makkelijk te rijden.
Uit de moederlijn zijn meerdere goede sportpaarden gekomen en deze jonge ruin heeft zeker ook de potentie om uit te groeien tot een fijn paard voor in de dressuursport.

Verkocht

Please reload

bottom of page