top of page

Pension stalling

Stoeterij Dandelion biedt u uw droomstal aan die voorzien is van alle gemakken die u en uw paard zich kunnen wensen. Hieronder vindt u de mogelijkheden welke wij bieden op het gebied van pension stalling.

Accommodatie 

 

De stallen zijn ruim en licht opgezet en hebben een afmeting van ca. 3x3 meter. De boxen kijken uit op de binnenbak. Er is genoeg ventilatie d.m.v de aanwezige schuifdeuren.

De binnen- en buitenbak kunt u vrij gebruiken, ook is er een paddock voor het los beweging geven van uw paard en hebben wij een ruime longeerbak om te longeren. Wij hebben ruime (aparte) poetsplaatsen en een aparte spuitplaats voorzien van koud en warm water. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het solarium.

Verzorging

 

Uw paard wordt 2 maal daags van hooi en 4 maal daags van biks of een granenmengsel voorzien. De stal wordt dagelijks opgestrooid en twee keer weeks uitgemest. Uw paard wordt 's ochtends in de paddock gezet en in het seizoen naar de wei gebracht. Wij beschikken over voldoende weidegang.

Daarnaast is het altijd mogelijk uw paard door ons te laten rijden of longeren.

Ligging

Verder is de ligging van onze stal perfect. We zijn gevestigd aan de rand van het dorp Nisse in de bekende streek "Zak van Zuid-Beveland". Omringd door de meidoornheggen, prachtige bloemendijken, ongelijke poelgronden en oude kreekruggen zal deze omgeving u nooit vervelen. Nieuwsgierig naar wat wij u te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op en breng een bezoek aan ons mooie bedrijf.

bottom of page