top of page

Leasen

Een paard leasen? Dat kan bij Stoeterij Dandelion!
Ben je gek op paarden, heb je rij-ervaring en zou je het liefst een eigen paard hebben maar heb je hier geen tijd voor? Wij hebben de ideale oplossing! Een aantal van onze paarden stellen wij beschikbaar om te leasen.

Wat houdt het in?

 

Het klinkt misschien raar, maar leasen wordt steeds populairder. Vooral voor mensen die door werk of studie te weinig tijd hebben voor een eigen paard vinden dit de oplossing. Het houdt kort gezegd in dat je een paard "huurt" voor een aantal dagen in de week.

Het aantal dagen bepaal je zelf (minimaal 2 dagen per week). In overleg met ons kan je zelf bepalen wanneer je komt rijden.

Wat verwachten wij van jou?

 

Bij Stoeterij Dandelion lopen alleen maar mensen met een hart voor paarden. Dit zoeken we dus ook in onze lease-klanten. 

We verwachten dat je voor je lease-paard zorgt zoals je ook voor je eigen paard zou zorgen. Dus vooral veel liefde geven en het paard netjes verzorgen (borstelen, afspuiten, enz) Maar het uitmesten van stallen, verzorgen van materiaal, enz. nemen wij voor onze rekening.

Een groot deel van onze fijne paarden heeft ook in de sport gelopen of loopt nog steeds in de sport, variërend van B t/m Z1 dressuur en B tot M springen.

bottom of page