top of page

Ponykampen

Elk jaar organiseren wij, samen met een enthousiast team vrijwilligers, ponykampen. De ponykampen vinden plaats week 1 en 2 van de zomervakantie en duren van maandag tot woensdag van 09:15 tot 16:30. Daarnaast organiseren wij in de herfstvakantie ook een dagkamp. Het programma zit bomvol leuke spellen, theorielessen, pony's knuffelen en natuurlijk ook paardrijden! De kampen zijn voor onze ruiters, maar ook voor niet-leden en niet-ruiters, iedereen is welkom!

Ook dit jaar organiseren wij weer twee weken ponykamp. De eerste week van het ponykamp zit al helemaal vol! Maar voor de tweede week, van 16 tot en met 18 Juli, hebben we nog een aantal plaatsen beschikbaar.

De kosten voor het kamp bedragen €130,-

Jullie kunnen je hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar stoeterijdandelion@live.nl of door het contactformulier in te vullen.

NIEUW: Ruiterkamp

In de periode van 24 tot en met 28 juli organiseren wij een super gezellig kamp wat helemaal in het teken staat van pony’s en paarden.

Bij ons bestaat de groep uit maximaal 18 deelnemers. Bij de activiteiten worden jullie in kleinere groep ingedeeld op niveau en rijervaring. Wanneer je met een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje komt zullen we altijd proberen om jullie in dezelfde groep te plaatsen. Want uiteindelijk gaat het er om dat jullie een super leuke tijd hebben bij ons op kamp. 

De begeleiding bestaat uit een aantal gediplomeerde instructeurs en daarnaast nog een heleboel gezellige en enthousiaste meiden die het leuk vinden om er samen met jullie een gezellige week van te maken. 

Heb jij een eigen pony of paard? Dan bieden wij de mogelijkheid om hem of haar gezellig mee te nemen! 

Bij ons staat veiligheid en het maken van plezier voorop. Spreekt deze beschrijving je aan geeft je dan snel op! Wij hebben er in ieder geval en super veel zin in!!

De kosten voor het kamp bedragen €325,-. 

Jullie kunnen je hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar stoeterijdandelion@live.nl of door het contactformulier in te vullen.

bottom of page